GÜNEYSİ
Hızlı Teklif

Engellileri Buluşturan Kahvaltı

En Uygun ve En Ucuz Sigortanın Adresi Güney Sigorta

Engellileri Buluşturan Kahvaltı

Engellileri Buluşturan Kahvaltı

Engellileri ve ailelerini bir araya getiren kahvaltı gerçekleşti

Engellileri ve ailelerini bir araya getiren kahvaltı gerçekleşti

HABERİN GALERİSİ

Ayşe Aslan için vefa kahvaltısıAyşe Aslan için vefa kahvaltısı

2000 yılında dönemin Rehberlik Araştırma Merkezi(RAM) Müdürü olan Ayşe Aslan tarafından kurulan Karaman Özel Eğitim ve Rehberlik Derneğinin yeni yönetiminin düzenlediği programa, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, RAM Müdürü Yaşar Göktepe, Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Barbaros Orman, dernek üyeleri, özel rehabilitasyon merkezlerinin yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Derneğin mevcut başkanı İlknur Harani, Derneğin senenin ilk programında, engelliler ve aileleriyle birlikte bir araya gelmek için kahvaltılı program düzenlediklerini ifade etti. Harani konuşmasının devamında ''Dernek olarak bu senenin ilk etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Karaman'da faaliyet gösteren derneğimiz 2000 yılında kuruldu. Derneğimizin ilk kuruluşu Karaman Rehberlik Araştırma Merkezine destek için kurulmuştur. Bu organizasyona destek veren, Özel Kaya Emre, Özel Empati, Özel Uyum, Özel Anadolu Sevgi Yumağı ve Özel Şahika Aba Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine çok teşekkür ederiz. Derneğimiz 2000 yılından beri tüm engel gruplarına yardım yapmaya devam etmektedir. Böyle bir programda da derneğimizin kurucusu olan ve bizlere büyük manevi destekler sağlayan Ayşe Aslan'a huzurunuzda bugüne kadar verdiği tüm destek ve çalışmalardan dolayı tebrik ve teşekkürediyorum. ''Dedi.

Ayşe Aslan ise konuşmasında;'' Sevgili konuklar, elbette bu yolda bugüne kadar çok güzel şeyler yaptık, çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Ancak gün geliyor bazen nöbeti gençlere devretmek gerekiyor. Ben bir süreliğine nöbeti gençlere devrettim ama gönlüm hep onlarla birliktedir. Her zaman tüm faaliyetlerinde yanlarında olacağım. Katılımcı herkese çok teşekkür ediyorum.''Dedi.

Harani, Aslan'a bugüne kadar maddi manevi büyük emekleri geçmesinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Ayrıca önceki dönem dernek yöneticilerine de çiçek verildi.


Yorum Yapın