GÜNEYSİ
Hızlı Teklif

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2,5 Milyon İşsize İstihdam Sağlayacağız

En Uygun ve En Ucuz Sigortanın Adresi Güney Sigorta

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2,5 Milyon İşsize İstihdam Sağlayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2,5 Milyon İşsize İstihdam Sağlayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artvin'de yaptığı konuşmada, "Hükümetlerimizin döneminde 9 milyon yeni istihdam ortaya çıkardık. Bu sene de 2,5 milyon işsize istihdam sağlayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artvin'de yaptığı konuşması


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'de düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti.

ARTVİN DÜNYADA MARKA OLDU

AK Parti dönemlerinde Artvin'e yapılan yatırımlardan bahsederek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artvin dünyada marka oldu. Şimdi de ülkemizin kendi alanında en yüksek eseri olmaya aday Yusufeli Barajı'nı yapıyoruz. Yılda 1 milyar 888 milyon kilovat saat enerji üretecek. Ekonomimize her yıl 450 milyon lira katkı sağlayacak. Artvin şehir girişinde içinde sosyal, kültürel tesisleri, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanlarının, seyir teraslarının olduğu Çoruh Parkı'nı inşa ettik. Artvin Çoruh Üniversitesi'ni biz yaptık biz. Yükseköğrenim öğrencileri için 2 bin 547 kişi için yurt açtık. Bu yıl içinde 500 kapasiteli bir yurt daha açıyoruz." dedi.

HAVALİMANI 2022'DE AÇILACAK

Artvin'e yapılan havaalanının 2022 yılında hizmete gireceğinin müjdesini veren Cumhurbaşkanı, "Havalimanımızın yapımı devam ediyor. Onu da denizin üzerine yapıyoruz. Yıllık 3 milyon yolcu kapasiteli olacak havalimanımızı 2022 yılında hizmete sunmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

İSTİHDAM MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda istihdam müjdesi de vererek, "Hükümetlerimizin döneminde 9 milyon yeni istihdam ortaya çıkardık. Bu sene de 2,5 milyon işsize istihdam sağlayacağız. Ülkemizi her yıl büyütmeye de devam ediyoruz." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

Yorum Yapın